Prijatelji kluba

Pridružite nam se i vidite i sami koliko dobre ponude imamo!

Super Cena je mladi ali ambiciozan sajt za grupne popuste. Trudimo se da svojim pristupačnim cenama i neverovatnim ponudama pružimo svojim korisnicima što bolje ponude - po SUPER CENI.

Sajt Super-Cena.rs je portal koji vam pruža Super Povoljne cene za grupnu kopvinu i dnevne ponude, koje su snižene čak do 90%.
Iskoristite ovu priliku i registrujte se već danas!

Website | Facebook

 Super Cena

 Flaška

Flaška je staklena flaša za svakodnevnu upotrebu koja vam pomaže da podignete kvalitet života i brinete o svom zdravlju, zaštiti okoline i takođe za veliku uštedu novca koji trošite za kupovinu flaširane vode. Po čemu je Flaška posebna od svih ostalih staklenih flaša za višekratnu upotrebu? To je korišćenje TPS tehnologije za bolju strukturu vode, metode koja će vodu iz česme učiniti mekšom, pitkijom i najbližom izvorskoj vodi. Ta tehnologija je do sada najviše primenjivana u kvantnoj medicini, biorezonantnim terapijama najraširenijim u Nemačkoj, ali i u Srbiji (Bicom, Mora terapija), homeopatiji…

Website | Facebook | Youtube | Flickr


Knjiga koju bi svako trebalo da ima u svojoj biblioteci, koja govori o blagu koje naša zemlja poseduje, a mnogi od nas ga uopšte nisu svesni - o vodopadima Srbije. Sajt je izuzetno informativan i obiluje kvalitetnim fotografijama i opisima, dok se u knjizi mogu pronaći detaljna uputstva kako doći do samih vodopada, uz GPS koordinate.

Website | Facebook

 Vodopadi Srbije - Ki aikido klub "Musaši"

Festival "Tolkinove fantazije"

Udruženje ljubitelja fantastike Evenstar” nastalo je kao ideja Bilje Mihajlović da što širem auditorijumu predstavi celokupni rad poznatog pisca i filologa J.R.R. Tolkina, kao i sve ono što je iz toga kasnije proisteklo, a i da oživi sve čari magičnog sveta Srednje zemlje. Vođena tom idejom kontaktirala je Ljubicu Dolašević koja je već tada za sobom imala organizovanih par srednjevekovnih večeri i iskustvo u pravljenju kostima, Veru Vukajlović, kao i Bojana Vukadinovića koji je tada tri godine zaredom uspešno organizovao Festival „Japanizam“.

Website | Facebook | Youtube


Izdavačka kuća „Čarobna knjiga" vodi se idejom da se čitalackoj publici na jednom mestu omoguće knjige najkvalitetnijih autora iz više oblasti, kako bi čitaoci imali širok izbor i kako bi svako mogao da odabere dobre naslove prema svom afinitetu. Zato su naše knjige toliko različite po vrsti – od klasične književnosti, preko dečje i žanrovske literature, do knjiga posvećenih zdravom životu i popularne psihologije. Cilj naše uređivačke politike jeste da svaku knjigu možemo da preporučimo čitaocima. Trudimo se da cene naših izdanja budu pristupačne a da kvalitet dizajna knjiga uvek bude na svetskom nivou.

Website | Facebook

Izdavačka kuća "Čarobna knjiga"

Forum studenata Filozofskog fakulteta Univerziteta u BeograduForum studenata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu - pitanja i odgovori u vezi sa studiranjem, skripte i literatura, diskusije o muzici, filmu i umetnosti uopšte, druženje i zabava, sve na jednom mestu.


Blog "Živeti Zdravo"Živeti Zdravo je blog čija je misija povećanje svesti o zdravom načinu života. Na blogu ćete pronaći mnoštvo zanimljivih članaka koji se tiču uravnotežene ishrane, prirodnih dododataka ishrani, fizičke aktivnosti, disanja, kao i poučne video snimke i filmove koji će vam pomoći da unapredite kvalitet svog života. Posetite nas i na facebook stranici i podelite sa nama svoja iskustva.

Website | Facebook


Sanja Bodiroga - Hatha joga instruktorSanja Bodiroga je instruktor Hatha joge, sertifikovana od strane Joga Saveza Srbije, Evropske i Internacionalne Joga Federacije.

Sanja vodi časove joge, meditacije za decu i odrasle na srpskom i engleskom jeziku. Individualni, grupni, kao i časovi u okviru kompanija, za zaposlene, se takođe održavaju. Jedna od kompanija/klijenata je i međunarodna agencija za istraživanje tržišta "GfK" Beograd.

2010. godine, Sanja je vodila časove joge u holističkom centru "LagoCph" u Kopenhagenu, Danska.
2011. godine po prvi put putuje u Šivanandin ašram, Neyyar Dam - Indija, kako bi proširila joga praksu i znanje o jogi.

Website | Youtube


Pokreni svoj biznis - pokrenisvojbiznis.comŽiveći u turbulentnim vremenima uslovljeni smo verovati da je život večita borba koja ne zavisi od nas već od okolnosti i sreće. Vi možete poverovati u priču o ekonomskoj i finansijskoj krizi i prihvatiti da živite onako kako drugi žele, ili možete poverovati u priču o izobilju i nebrojanim mogućnostima koji vam omogućavaju da kreirate život kakav vi želite. Ali da bi videli te mogućnosti, morate isprazniti svoj um od negativnih, ograničavajućih misli, morate prestati da tražite krivce i izgovore. Kada ste spremni da preuzmete odgovornost za svoj život, čitav jedan svet mogućnosti se otvara pred vama. Pružite sebi priliku i zaronite u svet mogućnosti sa pokrenisvojbiznis.com.