Letnji kurs ki aikidoa - jul i avgust 2013.

Ki aikido klub "Musaši" organizuje letnji kurs ki aikidoa posvećen svim ljudima koji žele da se na jednostavan način i uz profesionalnu instruktažu upoznaju sa ovom plemenitom veštinom.

Ovo je idealna prilika za sve one koji već duže vreme žele da se upoznaju sa ki aikidoom, a do sada nisu imali priliku da to učine. Pridružite nam se i iskoristite leto na najbolji mogući način - uz zdravu aktivnost sa pozitivnim ljudima, radeći nešto dobro za sopstveni um, telo i pre svega zdravlje.

Šta je ki aikido? Ko vodi treninge? Koliko dugo već postoji ki aikido klub "Musaši"? Da li je kasno da počnem da treniram u ovim godinama?

 Ki aikido klub "Musaši"

Kurs u Sportskom centru "Vračar" počinje u utorak 2. jula i traje dva meseca, do 31. avgusta. Termini kursa su tri puta nedeljno - utorkom i četvrtkom od 20 do 21h i subotom od 12 do 14h. Prijave putem e-mail-a su do ponedeljka 1. jula.

Kurs u klubu na Novom Beogradu, u ulici Goce Delčeva 38 počinje u petak 2. avgusta i traje mesec dana, do 30. avgusta. Termini su dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom od 20 do 21h. Prijave putem e-mail-a su do četvrtka 1. avgusta.

Cena kursa je simbolična.

Za više informacija posetite našu facebook stranicu (i lajkujte nas! :) ).